Προφίλ
   Η Vector Trans ιδρύθηκε το 1982 από τον Κο Αθανάσιο Μουτεβελίδη, με αντικείμενο την πρακτόρευση διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών. Η ανάγκη για την προσφορά υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών, οδήγησε την εταιρεία στην εξειδίκευση του αντικειμένου της, με κύριο στόχο την ανάπτυξη ενός ισχυρού και αξιόπιστου δικτύου ανταποκριτών σε ολόκληρη την Τουρκία.

Η αναγνώριση της Vector Trans στο χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, δεν άργησε να εμφανιστεί καθώς η ποιότητα των υπηρεσιών της σε συνδυασμό με την ανταγωνιστικότητα των τιμών που προσφέρει, την καθιέρωσαν στις υψηλότερες θέσεις της αγοράς. Η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου της εταιρείας, καθώς και η πρόκληση της ικανοποίησης των ολοένα και πιο απαιτητικών αναγκών των πελατών της, έδωσαν το έναυσμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της Vector Trans, διατηρώντας πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο την παροχή των υπηρεσιών της.

Έτσι λοιπόν σήμερα, η Vector Trans έχει διευρύνει το πεδίο δράσης της εξυπηρετώντας πλέον και τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς την ευρύτερη περιοχή της μέσης ανατολής ( Συρία, Ιράν, Ιράκ κ.λπ.), καθώς και του Καυκάσου ( Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία κ.λπ.).

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από 20 άτομα, στελεχώνοντας τα γραφεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εξειδικευμένη γνώση και μεγάλη εμπειρία στον τομέα ευθύνη τους, προσφέροντας γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη με συνέπεια και σεβασμό.