Υπήρεσίες
   Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου χώρου των επιχειρήσεων, αποτελούν πρόκληση για την εταιρεία μας, μιας και η επιτυχημένη μας προσπάθεια να αποτελέσουμε αδιάρρηκτο κρίκο της εκάστοτε σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας που χρειάζεται τις υπηρεσίες μας, επιβεβαιώνεται σε κάθε μας συνεργασία.

Ο όρος ‘’Ολική Ποιότητα’’ αποτελεί το βασικότερο συστατικό των αρχών λειτουργίας της Vector Trans, διέποντας ολόκληρο το φάσμα των διαδικασιών της, με συνέπεια η εταιρεία μας να προσφέρει ανέκαθεν υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες. Παράλληλα, η βελτιστοποίηση του κόστους, αποτελεί επίσης βασική μας αρχή μιας και στη Vector Trans πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός “ποιότητα υπηρεσιών – ελαχιστοποίηση του κόστους”, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας, το οποίο μας ανέδειξε και μας διατηρεί στην κορυφή.

Ξεκινώντας να σας παρουσιάζουμε αναλυτικά πλέον τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, θα θέλαμε να σταθούμε στη σημαντικότητα της στρατηγικής θέση της έδρας μας, η οποία βρίσκεται μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από τα τελωνεία εισαγωγής – εξαγωγής του Πειραιά και τις αποθήκες φορτο-εκφόρτωσης εμπορευμάτων του ΟΛΠ. Σαν συνέπεια, τα στελέχη της εταιρείας μας έχουν το πλεονέκτημα και παράλληλα τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις καθημερινές διαδικασίες με μεγάλη ταχύτητα, ευκολία και αξιοπιστία.

Στο σημείο αυτό επιβεβλημένη προβάλει η ανάγκη της παρουσίασης τεσσάρων εκ των μεγαλύτερων συνεργατών – ανταποκριτών μας στην Τουρκία:

 • Istanbul : Sonmez Bustas & Lojistik
 • Bursa : Sonmez Bustas & Lojistik
 • Izmir : Arslan Nakliyat A.S.
 • Gaziantep : EYUP Lojistik

  Ο διαθέσιμος στόλος μας αποτελείται από 150 φορτηγά, πλήρως εξοπλισμένα με εξειδικευμένα τεχνολογικά και πληροφοριακά συστήματα, δίδοντας μας τρομερή ευελιξία και ταχύτητα όσον αφορά την ασφαλή κατανομή των φορτώσεων, την δρομολόγηση, και την ακριβή παρακολούθηση και ιχνηλάτηση τους.

  1) Ακολουθεί το πρόγραμμα αναχωρήσεων από και προς τις εξυπηρετούμενες περιοχές, με τη δυνατότητα για door to door παραδόσεις:

  Τουρκία:
  Τμηματικά φορτία (Groupage):

  Από και προς Κωνσταντινούπολη, Μπούρσα, Σμύρνη και Γκαζιαντέπ αναχώρηση κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

  Ολόκληρα φορτία ( Full truck ):
  Από και προς ολόκληρη την τουρκική επικράτεια με αναχωρήσεις σε καθημερινή βάση.

  Μέση Ανατολή + Περιοχές Καυκάσου:
  Οι περιοχές αυτές εξυπηρετούνται τόσο με Groupage όσο και με ολόκληρα φορτία και με αναχώρηση κατόπιν συνεννοήσεως.

  2) Η πολύχρονη εμπειρία της Vector Trans, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας και να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

  3) Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα μεταφορικά Projects, τα οποία απαιτούν μεγάλο μεταφορικό όγκο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, παρέχοντας επίσης και σε αυτόν τον τομέα πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα μελετήσει, θα σχεδιάσει και θα συντονίσει με συνέπεια, ασφάλεια και αξιοπιστία, την εκτέλεση του ειδικού project που θα μας αναθέσετε, τηρώντας πάντοτε τα ορισθέντα χρονοδιαγράμματα. •